توصیه های ایمنی به بیمار و همراهیان

توصیه های ایمنی به بیماران و همراهیان

1-     از سابقه پزشکی خود و خانواده آگاه باشید و اطلاعات مورد نیاز را در اختیار تیم درمانی قرار دهید.

2-     به سوالاتی که از شما می شود با دقت و کامل پاسخ دهید زیرا این اطلاعات به تیم درمانی کمک فراوانی جهت درمان شما میکند.

3-     در مورد نگرانی های خود در خصوص مسائل مرتبط با درمان، با پزشک و پرستار خود صحبت کنید.

4-     مراحل درمان و پیگیری های بعدی را از پزشک خود سوال کنید.

5-     در هنگام بستری مشکلات خود را با پرستار در میان بگذارید.

6-      اگر عمل جراحی دارید، در اتاق عمل و قبل از بیهوشی در مورد عمل خود با پرستاران صحبت کنید.

7-     تنظیم سرم بیمار بر عهده پرستار است، قطرات آن را کم و زیاد نکنید، چون ممکن است سرم برای ساعت مشخصی تنظیم شده باشد.

8-     در صورت اتمام سرم نگران نباشید . خطری بیمار را تهدید نمی کند.

9-     تعویض پانسمان بر عهده پزشک معالج یا پرستار است.لطفا آن را تعویض و یا دستکاری نفرمایید.

10- به رژیم غذایی بیمار توجه فرمایید و بدون هماهنگی با پرستار مسئول، از دادن هرگونه مواد غذایی به بیمار اجتناب نمایید.

11- اگر قبلا رژیم غذایی خاصی استفاده می کردید، در بدو ورود به پرستار خود اطلاع رسانی فرمایید.

12- به آموزش هایی که در زمینه مراقبت های پرستاری به شما داده می شود، به دقت گوش فرا دهید .اگر در بخاطر سپاری مطالب مشکل دارید، از همراه خود بخواهید به شما کمک کند.

توصیه های ایمنی مراقبت دارویی

1-     اطلاعاتی را در مورد داروهای مصرفی خود در منزل ( از قبیل داروهای دیابتی، فشار خون و ... ) را در اختیار پزشک و پرستار بگذارید تا پزشک داروی مصرفی شما را با وضعیت بیماری، جهت تجویز داروهای جدید مطابقت دهد.

2-     لطفا بدون اطلاع پزشک و پرستار، داروهای منزل را مصرف نکنید.

3-     هرگونه حساسیت غذایی یا دارویی را به پزشک و پرستار خود اطلاع دهید.

4-     داروهایی که در زمان بستری تجویز می شود را بدون مشورت پزشک قطع نکنید.

5-     در صورت بروز هر گونه عوارض دارویی سریعا به پزشک و پرستار اطلاع دهید.

توصیه های ایمنی پیشگیری از سقوط

1-     اگر سابقه افتادن و سقوط دارید یا نمی توانید به خوبی روی پاهای خود بایستید، حتما به پرستار خود اطلاع دهید.

2-     هنگامی که بر روی تخت بستری هستید، محافظ تخت را بالا ببرید.

3-     اگر به تنهایی نمی توانید از تخت بالا و پایین بروید از پرسنل بخش یا همراه خود کمک بخواهید.

4-     هنگام بالا و پایین رفتن از پله ها،از دستگیره های کنار پله ها استفاده کنید.

5-     در صورت مشکل در بینایی و داشتن عینک، قبل از خارج شدن از تخت عینک خود را بزنید.

6-      هنگام راه رفتن بخصوص در شب، مطمئن شوید نور کافی در اتاق شما وجود دارد.

7-     جهت جلوگیری از سرخوردن، از کفش یا دمپایی مناسب استفاده نمایید.

8-     در راه رفتن، از وسایل کمکی نظیر ( عصا، واکر یا صندلی چرخدار ) استفاده نمایید.

توصیه های ایمنی شناسایی بیمار

1-     اطلاعات هویت شما بر روی دستبند شناسایی شما نوشته شده است ( که شامل نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، نام پدر و ... ) را بررسی کنید تا مطمئن شوید اطلاعات ثبت شده صحیح می باشند.

2-     دستبند شناسایی خود را در تمام مدت بستری در بیمارستان بر روی مچ دست بسته نگه دارید و آن را باز نکنید.

اگر به هر دلیل دستبند شما گم شد یا مشکلی پیدا کرد و. یا مطالب روی آن پاک شد به پرستار اطلاع دهید.