ماه گذشته: 2068

بیمارستان امید > داروخانه

مسئول داروخانه : خانم دکتر ربابه فيض محمدي

يا من اسمه دواء و ذكره شفاء

داروخانه بيمارستان اميد مشهد با بيش از 25 سال سابقه و با كادري متشكل از داروساز ، تكنسين دارويي و اپراتور دارويي و مجهز به سيستم كامپيوتري و نرم افزارهاي پيشرفته در جهت ارائه دارو به بيماران با توجه خاص به بيماران سرطاني ( مصرف داروهاي اختصاصي سايتوتوكسيك )فعاليت دارد.
اكثر داروهاي موجود در اين داروخانه ، داروهاي وارداتي و براي درمان كانسرهاي مختلف مي باشد. داروخانه بيمارستان اميد با بيمه هاي مختلف ( تامين اجتماعي ، كميته امداد ، نيروهاي مسلح و خدمات درماني - كارمندي ، خويش فرما ، ساير اقشار و روستايي - قرارداد داشته و  در  شيفت صبح 30/7 لغايت 30/13 فعال مي باشد.