اتاق عمل

بیمارستان امید > بخش اتاق های عمل

مسئول واحد: آقای جاهد مغربی

بيمارستان اميد داراي 4 اتاق عمل و يك اتاق عمل سرپايي و CSR و اتاق وسايل استريل و انبار مي باشد . داراي تجهيزات تكميلي نظير دستگاه لاپاراسکوپي ، ليگاشور ، راديوفركانسي ، نويگاتور كه توسط جراحان مختلف مورد استفاده قرار مي گيرد ، مي باشد.روزانه عملهاي متعددي نظير عملهاي اورولوژي ، گوش ، حلق ، جراحي عمومي ، جراحي زنان انجام مي گيرد.بيشترين نوع عملها ، عملهاي مربوط به بيماران سرطاني است .عملهاي غير كانسري نيز مثل كيسه صفرا ، هرني ها ، لوزه و... نيز انجام مي شود.جراحان اين مركز دكتر مهرابي- دكتر مداح ، دكتر حقي ، دكتر فرقاني ، دكتر مستعان ، دكتر رجبي ، دكتر محمدزاده رضايي ،  دکتر عزت ا.. رضايي، دكتر حسن زاده ، دكتر عبداللهي ، مي باشند.متخصصين بيهوشي اين مركز آقايان دكتر غروي ، دكتر اولاد عسگري ، دکتر رادفر ، دکتر علی پور و دكتر ثقه الاسلام مي باشند.