ماه گذشته: 2068

بیمارستان امید > بخش جراحی زنان

سرپرستار بخش جراحي زنان (بخش 4) : خانم شفيعي

فعاليتهاي بخش چهار :
اين بخش داراي 26 تخت فعال جراحي است كه تعداد 4 تخت به اطفال و مابقي به بزرگسالان اختصاص دارد. دراين واحد علاوه بر بيماران نيازمند به اعمال جراحي عمومي (نظیر اعمال جراحی کیسه صفرا ، تیروئید و ... ) درمان های جراحی انواع سرطان ها هم توسط اساتيد با سابقه که اکثرا اعضاي محترم هيئت هاي علمي دانشگاه مي باشند انجام می گردد و خدمات لازم بوسيله پرسنل مجرب و كار آزموده خدمات تخصصي پرستاري از پذيرش تا ترخيص ارائه مي شود. ضمناً یادآور می شود اين بخش جهت بيمارانيكه خواهان سرويسهاي ويژه خدماتي مي باشند به اتاق خصوصي نيز مجهز شده است.