ماه گذشته: 2068

مقررات داخلی

بیمارستان امید > مقررات داخلی بیمارستان

مقررات‌ داخلي‌:

1ـ ورود اطفال‌ زير 12 سال‌ در بيمارستان‌ بدليل‌ ضرورت‌ رعايت سلامتي‌ آنان‌ صلاح‌ نمي‌باشد.

2ـ استعمال‌ دخانيات‌ در تمام‌ فضاي‌ داخلي‌ بيمارستان‌ ممنوع‌ است‌.

3ـ ورود و خروج‌ هر نوع‌ ابزار پزشكي‌ با اطلاع‌ انتظامات‌ صورت‌ مي‌پذيرد.

4ـ رعايت‌ تمام‌ قوانين‌ و مقررات‌ و عرف‌ ارتباطات‌ اجتماعي‌ كشور در داخل‌ بيمارستان‌ الزامي‌ است‌. بدينوسيله از كليه مراجعين محترم و بيماران رعايت دقيق حجاب اسلامي و موازين شرعي مورد انتظار مي باشد.

5ـ بكارگيري ‌ از تلفن‌ همراه‌ در نزديكي‌ بخشهاي‌ ويژه‌ بدليل‌ تداخل‌ در امواج مونيتورها كه ممكن است منجر به صدمه و اختلال در شناسائي مشكلات قلبي بيماران بشود ممنوع است.

6ـ برقراري‌ هر گونه‌ ارتباط‌ مالي‌ خارج‌ از صورتحساب‌ رسمي‌ بيمارستان‌ بين‌ پزشكان‌ و پرسنل‌ از يكطرف‌ و بيمار و اطرافيان‌ وي‌ از طرف‌ ديگر، منع شده‌ و در صورت‌ كشف‌، علاوه‌ بر اعمال‌ جريمه، ‌ موضوع‌ به‌ مقامات‌ قضايي‌ منعكس‌ خواهد گرديد.

7ـ در صورت‌ تمايل‌ به‌ آوردن‌ غذا براي‌ بيماران‌ از خارج‌ بيمارستان‌ حتماً سرپرستار بخش‌ را در جريان‌ بگذاريد.

8ـ در صورت‌ نياز به‌ وجود همراه‌، تنها همراه‌ همجنس‌ مجاز به‌ حضور در اتاق‌ بيمار، با رعايت‌ ساير ضوابط‌، مي‌باشد.

مقررات اتاق خصوصی بخش ها :
  1. اتاق خصوصی دارای دو عدد تخت ، کمد، میز کنار تخت ، یخچال ، مبل ، تلفن رومیزی ، تلویزیون می باشد که موقع ورود بیمار تحویل و موقع ترخیص تحویل می گردد.
  2. هر بیماری که متقاضی اتاق خصوصی بوده  فرم درخواست را پر و امضاء نموده و فیش مربوطه را پرداخت می نماید .
  3. هر بیمار می تواند یک همراه هم جنس داشته باشد و تعویض همراهی در طبقه همکف امکان پذیر می باشد و نیز ملاقات آقا و خانم در غیر از ساعات ملاقات امکان پذیر نمی باشد . ضمنا از همراه با صبحانه ، نهار و شام  پذیرایی می گردد.

ملاقات عمومي: همه روزه 30/2 تا 30/3 عصر