آموزش به بیمار

بیمارستان امید > آموزش به بیمار

مقدمه

بیماری به معنای از بین رفتن سلامتی در زمینه جسمی ، روانی و یا اجتماعی است اما مطالعات علمی اثبات نموده اند که آگاهی بیماران از بیماری خود تأثیر شگرفی بر درمان وکیفیت زندگی آنان دارد . تا به امروز علی رغم پیشرفت شایانی که در علم طب رخ داده است همچنان لیست بلند بالایی از بیماری های غیر قابل درمان وجود دارد. اما عمده بیماری های لاعلاج در کوتاه مدت کشنده نیستند مخصوصا" اگر بیماران بدانند که چگونه با بیماری خود زندگی کنند . از آنجائیکه آموزش به بیماران یکی از شاخص های کیفیت پذیرفته شده درمانی است ، تمام بیماران حق دارند در مورد حفظ و ارتقاء سطح سلامت و پیشگیری از بیماریها آموزش های مناسب دریافت نمایند . آموزش به بیمار علاوه بر افزایش کیفیت مراقبت ها سبب کاهش هزینه های مراقبت های بهداشتی درمانی و کمک به بیماران در بدست آوردن استقلال و خودکفایی بیشتر می شود .

اهداف آموزش به بیمار

هدف کلی : ارتقاء سطح سلامت در جامعه