حاکمیت بالینی

بیمارستان امید > حاکمیت بالینی

معرفی حاکمیت بالینی

مقدمه :

در دنیای کنونی ، کیفیت مراقبت های درمانی و بهبود عملکرد بیمارستانها یک موضوع جهانی بوده و جزء اصلی ترین موضوعات نظام سلامت کشورها می باشد . در کشورهای مختلف از روش ها و ابزارهای متنوعی جهت ارتقاء کیفیت خدمات درمانی تا به امروز استفاده شده است . یکی از این ابزارها « حاکمیت بالینی » clinical Governance است . این روش برای نخستین بار در کشور انگلستان مطرح شد . حاکمیت بالینی چارچوبی است که در آن سازمان های ارایه دهنده خدمات بالینی، در قبال بهبود دایمی کیفیت پاسخگو بوده و با ایجاد محیطی که درآن تعالی خدمات بالینی شکوفا می شود به صیافت از استانداردهای عالی خدمت می پردازند . به طور خلاصه حاکمیت بالینی یعنی : انجام دادن کارهای درست ، به شیوه درست ، در مکان و زمان درست برای بیمار درست همراه با پیدایش نتیجه درست .

اهداف :

1- انجام ممیزی های بالینی